måndag 25 februari 2013

Tankar

Min grundläggande livsfilosofi är inspirationen till den här bloggen och vad som i framtiden kommer att finnas på den. Det handlar delvis om att jag själv vill ändra mitt liv från att vara en arbetsmyra till att faktiskt ägna min dyrbara tid till att göra något som betyder mycket för mig.

Jag vill även dela med mig av de tankar jag har kring allas vår framtid, vart är vi på väg och vad kan vi göra för att skapa det bästa möjliga med de verktyg vi har. Det här kommer reflekteras i mitt hantverk och fokuset kommer helt ligga på återbruk, ekologiskt och närproducerat.

Min förhoppning är att alla som besöker min värld här kommer att ta med sig åtminstone en sak, må det vara en tanke eller en pryl eller bara ett nytt sätt att se på livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar