tag:blogger.com,1999:blog-1646078327790197101.post4133406498065828663..comments2023-03-04T09:12:16.369+01:00Comments on Återbrukat: Vego-tisdagAlexandrahttp://www.blogger.com/profile/12978276174568095258noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1646078327790197101.post-2009878595448068092013-10-04T10:09:24.378+02:002013-10-04T10:09:24.378+02:00Ah, rödbetor såklart; söt, pepprig tillsammans med...Ah, rödbetor såklart; söt, pepprig tillsammans med en klick av den fetaste creme fraichen. Mums! Vad synd att du inte har blivit nöjd med majonnäs; testa olika typer av senap, du kan också pröva att vispa på olika sätt med olika oljor. Kolla in bloggen <a href="http://matmolekyler.taffel.se/2010/07/01/majonnas-ett-lyckligt-aktenskap/" rel="nofollow">Matmolekyler</a> för eventuell felsökning :-) Håller tummarna för bättre lycka nästa gång!Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/12978276174568095258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1646078327790197101.post-25126119502571697962013-10-02T10:30:20.919+02:002013-10-02T10:30:20.919+02:00Jordärtskocka, mums vad det är gott!! Hade aldrig ...Jordärtskocka, mums vad det är gott!! Hade aldrig ätit varken detta eller svartrötter tidigare så vilka smakupplevelser det blev. Är du sopp- och grönsaksälskare så har du ju säkert ätit Borsjtj, så gott det är med den där stooora klicken tjock matlagningsyoughurt på toppen. <br />Tack för inspirationen till att göra egen majonnäs, har provat tidigare men jag tycker inte det blir gott. Men nu ska jag på det igen, för det finns ju inget godare än hemlagat och hemgjort. Ha det fint!Fullblodsekologenhttps://www.blogger.com/profile/12345670812847369312noreply@blogger.com