Köpvillkor

Beställning
Du beställer enkelt genom att klicka på "Kontakta mig" på navigationsmenyn och anger i mailet vilka varor du vill ha, samt antal. Jag skickar sedan ett bekräftelsemail med vidare detatljer.

Priser och betalning
Alla priser anges inkl. moms. Frakt tillkommer. För tillfället finns tyvärr ingen möjlighet att betala med kort, betalning sker därför än så länge i förskott till bankkonto hos Länsförsäkringar. Alla uppgifter du behöver finns i bekräftelsemailet som jag skickar efter att jag mottagit din order.

Leverans
Leverans sker med Posten efter att betalning mottagits och leveranstiden är normalt 2-5 vardagar inom Sverige. Jag väljer alltid den billigaste frakten, om du inte önskar något annat, och utgår från Postens portotabeller. Packningen sker med så mycket återanvändbart och miljövänligt material som möjligt. Maila gärna innan beställning om du undrar hur mycket frakten blir för en specifik vara. Det finns även möjlighet att hämta upp beställningen i Kungsbacka efter överenskommelse.

Ångra, byta eller reklamera
Är det något som har blivit fel, tveka inte att kontakta mig så löser vi det på allra smidigaste sätt, min mail är alltid öppen.