onsdag 4 september 2013

Busy bee

Jag har hittat tillbaka till min symaskin, hade glömt av hur mycket jag gillar att skapa och sy, och arbetar på som om det inte fanns någon morgondag. Sydde färdigt min "Stjärna" förra veckan och nu var det dags för ytterligare två härliga återbrukade tyger att förvandlas till bärbara godingar.

Den första heter "Skogsskiva" och det är som vanligt samma modell, nu när jag fastställt att storleken och sömmarna fungerar bra. Tyget däremot är den här gången blandning med 12% lin och 88% bomull, vilket ger ett mycket mjukare och finare tyg, så den här väskan skulle nog fungera bra i något annat sammanhang än att bara bära hem maten i. Tvättas också endast i 40 grader.

Andra väskan för dagen är "Solhattar" och har också lite av den där gröna friska vårkänslan. Kanske snart dags att hitta något lite mer höstigt att sätta nålen i. Kraftigt tyg i ren bomull, så 60 grader på den, men annars samma specifikationer som för övriga väskor. Hälsa på mig i butiken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar